Pitt a Aniston? Znovu dohromady to chce dát i Tom Cruise!

Tom Cruise 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 16:14 | Aktualizováno: 10. září 2019 23:08

Brad Pitt a Jennifer Anistonová nejsou jediným párem někdejších manželů v Hollywoodu, který se snaží to podle spekulací dát znovu dohromady. Tom Cruise by se prý rád vrátil k bývalé ženě Katie Holmesové. Co je na tom pravdy?

Celý Hollywood je na nohou. Spekulace, že se opět vídají exmanželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt, nenechávají nikoho v klidu, teď to navíc údajně zkoušejí dát znovu dohromady i další hollywoodské hvězdy Katie Holmesová a Tom Cruise, kteří spolu mají dceru Suri a rozvedli se v roce 2012.

Podle serveru NW oblíbený herec věří, že je možné, aby se s nyní nezadanou Holmesovou pokusili usmířit. Anonymní informátor webu dokonce tvrdí, že Cruise pověřil své lidi, aby jeho exmanželku pokorně požádali o schůzku.

Hvězda série Mission Impossible se prý domnívá, že Katie vnitřně zápasí s nedávným rozchodem, a tak je potřeba přijít na pomoc. Podle zdroje serveru si Holmesová přeje, aby se schůzka odehrála v New Yorku, aby její bývalý muž nezískal úplnou kontrolu nad situací. „Pokud se to stane, stane se to tam, kde a kdy si bude přát ona,“ říká informátor.

„Od rozvodu s Katie nikdy nenašel lásku a lidé z jeho okolí jsou přesvědčeni, že se přes ní nikdy nepřenesl. Chce mít v životě zase Suri, zároveň je optimistický ohledně návratu ke Katie,“ dodává anonymní zdroj.

Podobně jako v případě Pitta a Anistonové jde o fámy, jejichž pravdivost vyvrátil server Gossip Cop. Zástupce Holmesové webu potvrdil, že Cruise není v kontaktu ani s herečkou ani s jejich společnou dcerou. Doslovně uvedl, že „se nic nezměnilo“.

Témata: Tom Cruise Katie Holmes