PRAVDA o Meghan a Harrym? Slova, která vyráží dech!

Meghan Markle a princ Harry 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. září 2019 17:40 | Aktualizováno: 10. září 2019 12:40

Ačkoliv jsou vévodkyně Meghan a princ Harry terčem časté kritiky ze strany veřejnosti, jejich okolí na ně nedá dopustit. Nově se jich zastala i americká komička Ellen DeGeneresová, která s nimi strávila nějaký čas.

DeGeneresová tvrdí, že jak princ Harry, tak vévodkyně Meghan stojí nohama na zemi. Podle agentury Bang Showbiz s nimi  ocenila jejich "soucitnou a úžasnou" povahu.

"Tohle je věta, o které jsem si nikdy nemyslela, že jí řeknu, ale odpoledne jsem strávila s princem Harrym a Meghan. Chci jen říct, že je pro mě čest, že se se mnou setkali," dodala.

Podle známé americké moderátorky jsou oba úžasní. "Jsou nejroztomilejší pár stojí nohama na zemi. Nesnáším, kdy vidím, jak jsou napadáni, není to fér," doplnila s tím, že oba dělají pro svět mnoho dobrého a jsou neuvěřitelné soucitní lidé.

DeGeneresová se dále svěřila, že ona i její partnerka Portia De Rossi obdivují humanitární činnost, kterou Meghan s Harrym provozují. "Portia a já jsme s nimi mluvily o veškeré ochraně, kterou poskytují divoké zvěři, a co vše dělají v Botswaně pro slony, a to se mi líbí. A jim se líbí, co dělám pro gorily v Rwandě," uvedla.

Harry s Meghan jsou mezi přáteli a známými neuvěřitelně populární, stávají se ale terčem kritiky ze strany veřejnosti. Ta jim vyčítá například povrchnost i miliony utracené na renovaci sídla Frogmore Cottage.

Témata: Meghan Markle Princ Harry