Jasmina po šestinedělí kašle na syna? Pořádně to s ní zacvičilo!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 15:44

Jasmina Alagič má úspěšně za sebou šestinedělí po porodu syna Sanela, a tak si podle svých slov konečně mohla udělat čas sama na sebe. Neznamená to sice, že na dítě kašle, přesto to s ní pořádně zacvičilo.

Koncem července se rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina stali novopečenými rodiči malého syna Sanela, kolem kterého se posledních několik týdnů točil celý svět. Život se ale pomalu začíná vracet do normálu. Balkánská kráska se vrátila k práci pro módní televizi, ale čas si udělala i sama na sebe, nejen na diváky.

Ostatně už v polovině srpna naznačila, že se chce po porodu dostat opět do formy. „Děvčata, chodím v kombinéze. Zle je. Jak jste se Vy dávaly dohromady po císařáku?“ žádala tehdy o radu na sociální síti. „Liposukce není odpověď,“ vzkázala jednomu ze svých rádoby vtipných přátel.

Teď se zdá, že na recept přišla, ať už jí někdo poradil, nebo ne. „Začínám cestu za vysněnou postavou, máma už má po šestinedělí. Takže se můžu trochu věnovat i sobě, nejen princovi,“ okomentovala Jasmina nejnovější snímek na Instagramu.

Fanynky se ovšem shodují, že cvičení ani není potřeba. V komentářích se objevují názory, že má manželka oblíbeného rappera už teď postavu jako lusk, někteří dokonce odmítají věřit tomu, že rodila. Novopečená maminka má však odlišný názor.

Témata: Jasmina Alagič