Harry a Meghan udělali rázný krok? Diana by to schvalovala!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 14:03 | Aktualizováno: 9. září 2019 22:26

Princ Harry a vévodkyně Meghan se prý rozhodli udělat rázný krok, který by jim schvalovala i tragicky zesnulá princezna Diana. Vnuk královny Alžběty ke splnění snu údajně použil peníze, které po mamince podědil. Co je na tom pravdy?

O tom, že spekulace o údajném stěhování prince Harryho a jeho ženy Meghan do kalifornského Los Angeles, jsou holý nesmysl, jsme vás již informovali. Některá zahraniční média je přesto nadále přiživují. Kupříkladu magazín New Idea přichází se senzacechtivou zprávou o tom, že si královský pár už koupil rezidenci v jimi zvolené luxusní čtvrti Malibu.

„Meghan se nemůže dočkat, až se s Harrym nastěhují za svými hvězdnými sousedy,“ řekl časopisu dlouholetý kamarád vévodkyně. V okolí vily za 15 milionů dolarů má bydlet např. Julia Roberts, Matthew McConaughey či Barbra Streisandová.

Meghan už si podle anonymního zdroje magazínu zjišťuje, kam může chodit na jógu a pilates či kde prodávají organické jídlo. „Život v Anglii si užívá, ale chybí jí Kalifornie a její přátelé. A Harry pro ní udělá cokoliv,“ vysvětluje stěhování její známý.

„Harry na to použil peníze, které zdědil po Dianě. Ví totiž, že by to schvalovala. Líbí se jim, že je dům izolovaný a supermoderní. Zkrátka perfektní místo na výchovu dětí,“ dodává tajemný kamarád Meghan.

Podle serveru Gossip Cop ale nemůže být o žádném stěhování řeč. Vévodkyně se totiž snaží získat britské občanství a k jeho zisku nesmí během tří let následujících po loňském sňatku s ryšavým princem opustit zemi na více než 270 dní. Odchod páru do zahraničí se tak dá spolehlivě vyvrátit.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)