Harry kašle na bezpečí? S Meghan učinili šokující rozhodnutí!

Princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 21:56

Princ Harry omlouval cestování soukromými tryskáči bezpečím své rodiny, zdroje z okolí paláce ale tvrdí, že obrátil o 180 stupňů. Před chystanou zahraniční cestou do Afriky totiž udělali s vévodkyní Meghan šokující rozhodnutí.

Princ Harry a vévodkyně Meghan tento týden na sociální síti prozradili program plánované dvoutýdenní cesty do Afriky, během které navštíví Malawi, Botswanu, Angolu. A jak to tak vypadá, vnuk panovnice tentokrát kašle na bezpečí rodiny, ačkoliv má cestovat i malý Archie.

Zdroj CNN z okolí královského páru totiž v pátek prozradil, že Harry s rodinou poletí do Afriky na palubě komerčního linkového letadla. Reaguje tak na vlnu kritiky, kterou vyvolali užíváním soukromých tryskáčů. Princ to omlouval právě bezpečím rodiny.

„Přiletěl jsem sem komerčním linkou. Trávím devadesát devět procent cestování v komerčních linkách. Příležitostně je třeba podle určitých okolností zajistit, aby moje rodina byla v bezpečí. Je to upřímně tak jednoduché vysvětlení,“ vysvětloval Harry před pár dny v Amsterdamu.

Příznivce britské královské rodiny původně rozezlila ještě jedna věc ohledně cesty do Afriky – v uveřejněném programu nepadla ani zmínka o malém Archiem. Každopádně i zdroj CNN potvrdil, že Harry a Meghn doufají, že nastane příležitost, při které syna veřejnosti opět ukážou.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)