Meghan se diví: Jsi nula a Harry je můj, zaznělo z TV!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 19:03

Pokud právě sledovala televizi, musela být vévodkyně Meghan v pořádném šoku. Přímo ve vysílání se do ní pustila kontroverzní britská komentátorka, která tvrdí, že britská královská rodina je její, tudíž by z ní Američanka měla vypadnout.

Vévodkyně Meghan čelí kritice z televizních obrazovek poměrně často. Opírá se do ní kupříkladu moderátor a kontroverzní komentátor Piers Morgan. Teď si na manželku prince Harryho vyšlápl host legendárního diskuzního pořadu 60 Minutes.

Britská konzervativní komentátorka Katie Hopkinsová si nebrala servítky. Zvlášť když padla otázka, co jí Meghan provedla. „Všechno,“ odvětila Katie. „Je to moje královská rodina. Moje země. Princ Harry je můj princ Harry,“ vysvětlovala vzápětí.

Hopkinsová si stojí za tím, že na vévodkyni nežárlí. „Kdo by chtěl být Meghan Markleovou? Vím, že mě lidé nenávidí, co si o mně myslí v Británii. Jediná osoba, která je tam méně populární než já? Meghan Markleová. Nemyslím si, že je to správně, ale je to tak,“ nechala se slyšet.

Harryho manželka se během vysílání dočkala zastání, diváci, mj. i herečka Mia Farrowová, poukazovali na fakt, že Hopkinsová je podle nich rasistka. Komentátorka to ovšem v pořadu odmítla. Otázku rasy prý vůbec neřeší. „Ta věc s rasismem je stará a únavná, ale beru to tak, že mi tím lidé říkají, abych Meghan nekritizovala,“ míní kontroverzní Britka.

Na závěr si ještě přisadila. „Je to nula. Je rozvedená. Nosí špatné oblečení. Opusť královskou rodinu. Abdikuj,“ vzkázala Hopkinsová vévodkyni.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)