Královna Alžběta osiřela: VZTEK, ROZČAROVÁNÍ a VÝČITKY!

Královna Alžběta II. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 15:40 | Aktualizováno: 8. září 2019 18:18

Královna Alžběta se těšila, že na Balmoralu uvítá prince Harryho, jeho ženu Meghan a především malého Archieho, nakonec se jich ovšem nedočkala, jelikož vévoda a vévodkyně měli jiné plány. Panovnice to nese velmi těžce.

Jak už vás stars24.cz informoval, princ Harry a jeho žena Meghan odmítli pozvánku panovnice na její letní sídlo, skotský zámek Balmoral, kvůli nízkému věku syna Archieho. Už dříve prosáklo, že královna Alžběta je z rozhodnutí páru „ze Sussexu“ zklamaná.

Britský list Mail on Sunday teď přinesl další infomace. Královská výsost se cítí zklamaná a ublížená, jelikož tento čas v roce je zvyklá trávit s rodinou a přáteli, její vnuk s manželkou jí ovšem udělali čáru přes rozpočet.

Podle zdrojů listu se královna Alžběta těšila na rozruch způsobený dětmi svých vnuků, dočkala se ovšem pouze potomků prince Williama a vévodkyně Kate. Malý Archie si na první návštěvu Balmoralu musí počkat přinejmenším do příštího roku.

Zajímavostí je, že vévodkyně Meghan odcestovala na víkend do USA, aby podpořila kamarádku Serenu Williamsovou při finále tenisového US Open. Absenci páru přitom jeho mluvčí omlouvala i slovy, že jsou s Harrym zaneprázdněni prací. Královně tak dělá společnost alespoň princ Charles s manželkou Camillou.

Témata: Královna Alžběta II. Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)