Meghan představila tajný plán: Zavládlo zděšení!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 9:39 | Aktualizováno: 8. září 2019 16:20

Vévodkyně Meghan už se nemůže dočkat chvíle, kdy lidé uvidí vydání magazínu Vogue, na kterém se sama intenzivně podílela. Ve stádiu příprav dokonce přišla s jedním opravdu šokujícím nápadem.

Je to už více než měsíc, co se definitivně potvrdily spekulace, že vévodkyně Meghan se ujala role hostující editorky zářijového vydání britské mutace magazínu Vogue. Spousta lidí ji před tímto angažmá dopředu varovala, řadu poddaných přijetím nabídky naštvala. Do práce se přesto vrhla celým srdcem.

Svědčí o tom i nejnovější informace, které unikly ze zákulisí redakce. „I když jde o britskou verzi magazínu, Meghan chce, aby mělo vydání dosah i do Spojených států. To je země, na které jí záleží nejvíc, co se týče médií,“ tvrdí zdroj britského deníku The Sun.

Vévodkyně dokonce nastínila svůj tajný plán. V čem spočívá? „Na jednom mítinku řekla, že chce ovládnout internet,“ prozradil informátor.

Podle informací listu k tomu Meghan dokonce využila PR agenturu Sunshine Sachs. Jak vás stars24.cz informoval již dříve, s princem Harrym si ji najali, aby zlepšila jejich pošramocený obraz v očích veřejnosti.

Angažmá Meghan v redakci Vogue muselo být členy královské rodiny schváleno, což prý nakonec nebyl žádný problém. Všichni kvitovali především její přístup a snahu oslavovat různorodé spektrum silných ženských osobností. Názor ale stále mohou změnit, až uvidí výsledek.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Vogue