Meghan nemá kde složit hlavu: Už ji nechtějí vidět ani v USA!

Meghan Markle na Wimbledonu 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 21:26

Vévodkyně Meghan podle nejnovějších informací neočekávaně odcestovala do USA, kde má v plánu podpořit svou kamarádku, tenistku Serenu Williamsovou, během US Open. Jenže za mořem ji nevidí zrovna dvakrát rádi.

Jak už vás stars24.cz informoval, vévodkyně Meghan odcestovala do USA, a to ve dnech, které měla původně strávit s princem Harrym a malým Archiem na skotském zámku Balmoral. Pozvání panovnice ovšem odmítla. V New Yorku má v plánu podpořit svou kamarádku Serenu Williamsovou na grandslamovém US Open.

„Vévodkyně přemýšlela, že odletí podpořit Serenu, od chvíle, co zvítězila ve čtvrtečním čtvrtfinále. Ponocovala až do brzkých ranních hodin a sledovala její postup do semifinále. Po vítězství si řekla, že pojede,“ prozradil zdroj listu.

Podle dostupných informací z toho v USA moc nadšení nejsou. „Serena se ptala kouče na příjezd Meghan poté, co zvítězila. Tenisté jsou velice pověrčiví, a tak panují velké obavy, jelikož Meghan přihlížela tomu, jak Serena prohrála na Wimbledonu,“ tvrdí zdroj serveru Page Six.

Meghan si ale návštěvu tenisového areálu ve Flushing Meadows ujít nehodlá. „Kouč Williamsové Patrik jí stále říká, aby se hlavně soustředila. Cílem je zisk 24. grandslamu,“ konstatuje informátor. Přinese Meghan kamarádce opět smůlu?

Témata: Meghan Markle Serena Williamsová královská rodina (gbr) USA