Rytmus, Jasmína a Sanel: ... a co to je? TAJEMSTVÍ jména PROZRAZENO

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 18:33 | Aktualizováno: 7. září 2019 19:34

Od konce července řeší fanoušci hvězdného slovenského páru, proč Rytmus a Jasmina vybrali svému synovi jméno Sanel, které se stalo terčem řady vtípků na sociálních sítích. Rapper teď konečně prozradil, jak to bylo.

Koncem července se rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina stali novopečenými rodiči malého syna Sanela. Za více než měsíc ale neukázali jeho tvář ani nevysvětlili, proč vybrali poměrně exotické jméno, které se už krátce po porodu stalo terčem nejapných vtípků.

Na sociálních sítích se tehdy našli lidé, kteří místo gratulací přispěchali se zcela nevhodnými komentáři. „To je jméno jako pro čisticí prostředek,“ ozval se jeden. „Ještě, že se nenarodila holčička. Protože tam by nastal lehký problém s ochrannou známkou. Sanel je výrobce splachovačů, toalet a van,“ přisadil si další.

Těžko říct, zdali to nebyl právě autor jednoho z uvedených komentářů, kdo se teď rappera v rámci chatu s fanoušky na jméno zeptal. A dočkal se odpovědi… „No tak asi proto, že se mi líbí, ne? To tak rodiče většinou dělají,“ odsekl mu stručně Rytmus.

Jasmina se ostatně už před porodem svěřila, že s domluvou ohledně jména hvězdný slovenský pár neměl problém. „Já jsem se dlouho nerozmýšlela, řekla jsem jméno Paťovi, a jsem vděčná, že zareagoval, jak zareagoval, protože ho přijal s obrovskou radostí,“ prozradila slovenskému deníku Nový Čas.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič