Šokovaní Britové nechápou: Kde je Archie? Harry a Meghan…

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 17:10

Britové jsou v šoku. Princ Harry a Meghan už dlouho neukázali syna Archieho, kterého hodlají vzít na plánovanou zahraniční cestu do Afriky. Nejnovější informace ale naznačují, že malý chlapec v programu cesty chybí. Co to má znamenat?

Princ Harry a vévodkyně Meghan tento týden na sociální síti prozradili program plánované dvoutýdenní cesty do Afriky, během které navštíví Malawi, Botswanu, Angolu a následně se vrátí domů. Příznivce britské královské rodiny ovšem rozezlila jedna věc – nepadla ani zmínka o malém Archiem.

„Doufám, že uvidíme alespoň jeden nový snímek Archieho během této cesty,“ napsal jeden z fanoušků na Instagramu, zatímco další lidé se podle serveru Fabulous Digital nemohou dočkat, až opět uvidí nejmladšího člena rodiny. „Vidět je, jak přijíždějí s Archiem v náručí, by bylo nádherné,“ objevilo se zase na Twitteru.

Podle zdrojů z okolí královské rodiny mohou směle doufat dál. Princ Harry a vévodkyně Meghan prý věří, že budou mít možnost malého syna opět ukázat světu, ačkoliv jej do oficiálního programu nezahrnuli.

Důvodem absence Archieho jména v programu je jeho nízký věk. „Královský pár doufá, že bude možné Archieho v některé chvíli do programu zapojit, zatím je ale složité odhadovat kdy. Je mu teprve pět měsíců,“ vysvětlil královský zdroj ITV.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)