Jennifer Aniston na životní křižovatce: Děsí ji jediná věc!

Jennifer Aniston na premiéře 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 14:31

Americká herečka Jennifer Anistonová letos oslavila velké životní jubileum. V roce, kdy si připomíná čtvrtstoletí od začátku vysílání Přátel, se dožila padesátky. Na stáří ji děsí jediná věc.

Jennifer Anistonová se letos dostala na významnou životní křižovatku. Rachel z Přátel, jejíž mladistvý vzhled si stále pamatují všichni televizní diváci, se dožila padesátky, kterou by jí ovšem tipoval málokdo. Z jejích slov se zdá, že ani ona sama si svůj věk nepřipouští.

„Cítím se skvěle a plná sil, takže je zvláštní, když mi najednou všichni říkají, že na svůj věk vypadám dobře. Padesátka je jen číslo,“ uvedla hvězdná herečka v rozhovoru pro magazín InStyle.

Milostný život Jennifer je prakticky neustále předmětem spekulací zahraničních médií, o čemž vás stars24.cz často informuje. Novináři ji nejčastěji spojují s exmanželem Bradem Pittem. Herečka se ovšem dušuje, že na vztahy nemá čas, jelikož se soustředí především na práci.

I proto je překvapující, která věc ji na stáří děsí. „Nebudu lhát, nechci mít šedivé vlasy,“ přiznala filmová hvězda. Nezájem o nového partnera zkrátka neznamená, že se Anistonová mužům nechce líbit.

Témata: Jennifer Aniston