Vypočítavá Meghan: Vzala si Harryho z čistě taktických důvodů?

Meghan Markle, princ Harry a Archie 5

Autor: Eliška Pešková, stars24.cz

7. září 2019 11:53

"Meghan Markelová (38) si přála být druhou Dianou," tvrdí její kamarádky. Proto si vzala prince Harryho? Úmysly bývalé americké herečky možná nejsou tak čisté, jak jsme si mysleli. Pokud byla svatba se členem královské rodiny pouze nevyhnutelným krokem k dosažení cíle, je to od ní sprosté.

Princ Harry (35) je celkem "dobrá partie". Nejen, že je to člen britské královské rodiny, což už samo o sobě není vůbec k zahození. Je to také potomek tragicky zesnulé princezny Diany, která byla miláčkem veřejnosti. Harryho současná manželka Meghan  byla jednou z mnoha jejích velkých obdivovatelek a toužila být jednou jako ona. Byla svatba s princem tedy pouze taktickým krokem ke splnění jejího snu?

Pohřeb matky princů Williama a Harryho vysílaly tehdy televize živě a Meghan samozřejmě přenos sledovala společně s ostatními. V jednom z rozhovorů dokonce přiznává, že byla tak smutná ze ztráty své ikony, že se tehdy i rozbrečela. Pohled na Harryho s ní podle webu Aha úplně zamával.

Od té doby byla královská rodina v jejím hledáčku čím dál častěji. Diana, která opustila tento svět před 22 lety při autonehodě v Paříži, byla pro Meghan ikonou a velkou inspirací zejména díky své lidskosti, charitativní činnosti a přirozeně ženskému charakteru.

Meghan by ráda šla v jejích stopách, ale Harry se jí naopak snaží od podobných aktivit držet dál. Má totiž strach, aby jeho milovanou a krásnou manželku nepotkal stejně krutý osud, jako tehdy jeho zesnulou maminku. Informoval o tom web Časpreženy.sk.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Lady Diana