Královna zuří: Meghan ji vyměnila!

Meghan Markle a Alžběta II. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 10:42 | Aktualizováno: 8. září 2019 14:05

Královna Alžběta je vzteky bez sebe. Vévodkyně Meghan odmítla pozvání na Balmoral, údajně kvůli nízkému věku malého syna Archieho. Sama však vzápětí nečekaně odcestovala do Spojených států. Co tam má v plánu?

Královna Alžběta to od prince Harryho a jeho ženy Meghan schytala na jednom z nejcitlivějších míst. Pár „ze Sussexu“ totiž odmítl pozvání na královnin oblíbený zámek Balmoral, který je jejím letním sídlem. Aby toho nebylo málo, vévodkyně teď zasadila panovnici další ránu.

V době, kdy měla být ve Skotsku, totiž neplánovaně odcestovala do New Yorku. Upozornil na to britský deník The Sun. Meghan se totiž rozhodla podpořit dobrou kamarádku, tenistku Serenu Williamsovou, v závěrečných kolech grandslamového US Open.

„Vévodkyně přemýšlela, že odletí podpořit Serenu, od chvíle, co zvítězila ve čtvrtečním čtvrtfinále. Ponocovala až do brzkých ranních hodin a sledovala její postup do semifinále. Po vítězství si řekla, že pojede,“ prozradil zdroj listu.

Meghan cestuje bez jakýchkoliv podřízených, ovšem s výjimkou vlastní královské ochranky, která ji musí sledovat na každém kroku. „Je nadšená, že může podpořit kamarádku a pak se vrátit,“ dodal zdroj.

Poddaní ale nejspíš nebudou mít pro jednání vévodkyně pochopení, jelikož páru vyčítají odmítnutí pozvánky na Balmoral, které Harry a Meghan vysvětlovali nízkým věkem syna. „Na cestu do Skotska maličký, ale lety na Ibizu nebo francouzskou riviéru nevadily?!“ nechápou kritici.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Serena Williamsová královská rodina (gbr)