Meghan naštvala palác: Kudla do zad!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 15:42

Vévodkyně Meghan udělala další věc, kterou královský palác poštvala proti sobě. Opět totiž vyhledala pomoc externích odborníků, což zaměstnanci rodiny těžce nesou. Rozhodnutí Meghan proto berou jako zradu.

Outsourcing je pojem, jehož význam Meghan Markleová k nelibosti většiny členů královské rodiny nejspíš dobře zná. Vévodkyně nedávno najala protřelou externí PR firmu, to ale zdaleka není vše. Podle všeho v zámoří nadále zaměstnává tajný tým složený z hollywoodského agenta či právníka, který má jediný úkol.

Meghan tyto odborníky najala, aby vyjednali publikaci její první knížky pro děti. Mozkem celé akce je agent Nick Collins, který zastupuje herce Tobeyho Maguirea či Jamieho Foxxe. „Probírá se nabídkami a přeposílá je Meghan,“ vysvětlil jeho roli hollywoodský informátor deníku The Sun.

V Buckinghamském paláci to údajně způsobilo velké pozdvižení. Podřízení se domnívají, že propagaci knihy by měli zařídit jedině oni. „Je jasné, že se chce nadále obklopovat lidmi z Hollywoodu,“ nešetří vévodkyni královský zdroj listu.

„U člena královské rodiny se očekává, že se jeho prací budou exkluzivně zabývat zaměstnanci paláce, kteří umí rozlišit rovnováhu mezi individuálním přáním a tím, co je správné pro celou instituci,“ konstatuje zasvěcená osoba z okolí rodiny.

Buckinghamský palác ovšem existenci jakéhokoliv napětí popřel. „Rick, Andrew a Nick byli právními a finančními poradci vévodkyně během její kariéry v USA a i nadále zůstávají jejími přáteli,“ uvedl tiskový odbor paláce.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)