Dara Rolins po kritice: Řekla, co si o ní máme myslet!

Dara Rolins 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 13:10 | Aktualizováno: 7. září 2019 10:02

Dara Rolins vypadá tak, že jí většina jejích vrstevnic nejspíš ve skrytu duše tiše závidí. Přesto se najdou lidé, kteří zpěvačku za její sebeprezentaci na sociálních sítích kritizují. Co takovým lidem populární Slovenka vzkazuje?

Dara Rolins v poslední době čelila poměrně intenzivní kritice fanoušků např. za prakticky neustálé vystavování se před zrcadlem. Evidentně se našli lidé, které už nebavilo obdivovat, v jaké formě se brzy sedmačtyřicetiletá Slovenka stále udržuje.

Zpěvačka dlouho reagovala na kritiku poměrně samolibě. Až rozhovor s kamarádkou při obědě jí pomohl si srovnat myšlenky a přijít s ucelenou odpovědí všem škarohlídům. Dara v ní připustila, že i ona občas reaguje neadekvátně.

„Občas se svých pocitech a očekáváních dokážu ‚zamotat‛ i já, přiznávám. Poznáte to. Reakce, gesto, které neodpovídá tomu vašemu chápání. A pocit, že právě to vaše vidění je správné a logické. Může být,“ píše Rolins na sociální síti.

Na závěr příspěvku pak zpěvačka dodala vzkaz všem kritikům. „Každý to totiž vidíme po svém. A máme na to právo, protože každému svědčí a vyhovuje něco jiného,“ konstatuje Dara. Přesto je jasné, že s některými názory příznivců se ztotožnila jen těžko. Určitě si o sobě totiž nemyslí, že trpí úchylkou.

Témata: Dara Rolins