Nová hvězda zastíní Kardashianovi? Sestra předního světového politika míří do Big Brother

Rachel Johnsonová

Autor: ČTK, stars24.cz

26. prosince 2017 18:20

Sestra britského ministra zahraničí se zúčastní reality show Big Brother. Rachel Johnsonová (52), novinářka a matka tří dětí, to v neděli potvrdila listu Mail on Sunday. V nejnovější sérii, která startuje 2. ledna, budou na oslavu stoletého výročí ženského volebního práva vystupovat pouze ženy.

Před nedávnem vystoupil v jiné britské reality show I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! (Jsem hvězda - dostaňte mě odtud pryč!) otec Borise a Rachel. Synovi prý o své účasti v pořadu, který se natáčí v australské džungli, Stanley Johnson (77) předem neřekl.

"Jsou Johnsonovi noví Kardashianovi?" zeptal se Rachel Johnsonové podle Mail on Sunday její manžel. Rodinný klan Kardashianových má ve Spojených státech dokonce vlastní show. Johnsonovi jsou součástí britského establishmentu. Stanley Johnson pracoval nějaký čas pro Světovou banku a je vnukem posledního osmanského ministra vnitra.

Rachel se svým o rok starším bratrem v otázce brexitu nesouhlasí a několikrát to řekla i veřejně. Brexit označila za "sebevražedné komando".

Témata: Velká Británie Rachel Johnsonová