Rytmus řekl, kdy ukážou tvář Sanela: Nedělal bych z toho drama!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 19:57

Rapper Rytmus a jeho žena Jasmina čelí už několik týdnů nátlaku fanoušků, kteří si přejí konečně spatřit tvář jejich malého syna Sanela. Populární hudebník nyní řekl, kdy nastane ten správný moment.

Koncem července se rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina stali novopečenými rodiči malého syna Sanela. Prakticky od té chvíle fanoušci hvězdného slovenského páru, kterých je dost i v Česku, marně čekají na moment, kdy jeden z nich konečně ukáže tvář kouzelného miminka.

„Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ svěřil se Rytmus. Teď jsou to ovšem příznivci, kteří mají pocit, že na Sanela čekají celou věčnost. Rapper totiž jeho fotky překrývá vodoznakem, zatímco Jasmina jej ukazuje pouze zády k objektivu fotoaparátu.

Jeden z fanoušků se proto ve chvíli, kdy hrdý otec chatoval s fanoušky, na rovinu zeptal, zdali má pár v plánu chlapcovu tvář ukázat. A světe div se, dočkal se smysluplné odpovědi. „Já bych to nedramatizoval. Tehdy, až to uznám za vhodné,“ odvětil mu Rytmus.

„Neukazujeme ho, protože to tak zatím necítíme. Možná to jednou bude jinak, nevím, ale zatím je ještě tak droboučký, že zkrátka jeho tvář není něčím, co bych chtěla mít na svém Instagramu,“ uvedla nedávno Jasmina. Příznivce populárních Slováků si tedy ještě nějaký čas počkají.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič