Vévodkyně Camilla je můj šéf… Podřízená podstoupila risk a řekla vše!

Camilla Parker-Bowles 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 15:00 | Aktualizováno: 5. září 2019 20:06

Žebříček popularity mezi poddanými vévodkyně Camilla ovládne jen stěží, ale její zaměstnanci na ní možná mají jiný názor. Jedna z podřízených zariskovala a rozhodla se prozradit, jaká je manželka prince Charlese doopravdy.

Ani v 21. století si britská královská rodina nezvykla na úniky informací o tom, co se děje v jejím zákulisí. U zaměstnanců se tak nějak očekává, že o dění v palácích zachovají mlčenlivost. Přesto se našlo pár odvážlivců, kteří se rozhodli promluvit, ačkoliv pro server Insider bylo jejich hledání dost složitým úkolem.

„Můžu se dostat do problémů, když to povím…,“ začala své povídání kosmetička vévodkyně Camilly Deborah Mitchellová, která si pro zmíněný web vzpomněla na pikantní osobní historku s manželkou prince Charlese.

„Její královská výsost mi nabídla šálek kávy. Ten můžete v paláci samozřejmě dostat kdykoliv, ale kdy se vám poštěstí dostat kávu, kterou uvařila sama budoucí královna?“ ptá se Mitchellová. „Chutnala doslova fantasticky,“ popsala kosmetička.

Ačkoliv historka může působit dojmem, že obě dámy navázaly kamarádský vztah, Mitchellová to vzápětí popřela. Nadále totiž dodržuje to, co po ní vyžaduje protokol. Nacvičuje proto oslovení i pukrle – pozdrav mírným úklonem s pokrčením kolen. „Jsem si jistá, že Camilla už nad tím ani nepřemýšlí,“ konstatuje.

Tak jako tak, práci pro královskou rodinu si kosmetička náramně užívá. „Skoro za ní ani nechcete být placeni – tu zkušenost si prostě zamilujete,“ dodala Mitchellová.

Témata: Camilla Parker-Bowles královská rodina (gbr)