Harry a Meghan řádí: Královna to schytala na citlivém místě!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 10:05

Královna Alžběta se moc těšila na shledání s vnukem Harrym, jeho manželkou Meghan a jejich malým synem Archiem, ale všechno je jinak. Pár ze Sussexu se rozhodl panovnici udělat čáru přes rozpočet.

Princ Harry a jeho žena Meghan se dočkali velké pocty, královna Alžběta je letos pozvala poprvé jako pár na své letní sídlo, skotský zámek Balmoral, kde tráví prázdniny, nejraději ve společnosti dalších členů britské královské rodiny. Pro milovaného vnuka a jeho manželku měla připravený zajímavý program.

Na Balmoralu měla údajně proběhnout oslava narozenin vévodkyně ze Sussexu, jenže nakonec se konat nebude. Harry a Meghan se podle informací deníku The Sun rozhodli pozvání královny odmítnout, čímž jí zasadili ránu na jednom z nejcitlivějších míst. Traduje se totiž, že Balmoral je vůbec nejoblíbenějším místem Alžběty.

„Harry a Meghan nemají v plánu jet letos v létě na Balmoral, jelikož si myslí, že je na to Archie moc malý. Je to trochu zvláštní, jelikož jim jeho věk nebránil ho vzít na Ibizu a za Eltonem Johnem do Francie,“ konstatuje dobře informovaný zdroj listu.

Zasvěcená osoba dodává, že jejich rozhodnutí nedává smysl ani z dalších důvodů. Zmínil například často skloňované otázky soukromí a bezpečnosti páru. Podle slov zasvěcence neexistuje moc lépe střežených míst, než je Balmoral.

„Hodně se tam loví, střílí, rybaří, možná proto se tak Meghan rozhodla. Na Balmoralu ale zatím nikdy nebyla a královna je velice zklamaná, že se rozhodli nepřijet,“ dodává zdroj deníku.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)