Jennifer Aniston a Brad Pitt: Po tomhle NIKDO NEUVĚŘÍ, že nejsou spolu!

Jennifer Aniston na premiéře 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. září 2019 18:57 | Aktualizováno: 4. září 2019 22:07

Bývalý hollywoodský pár Jennifer Aniston a rad Pitt byli spatření na romantické dovolené. Podle magazínu New Idea si spolu užívají konec léta v Itálii! Ještě někdo nevěří, že spolu nejsou?

Magazín zprávu podložil fotografiemi, z nichž ale nelze poznat, kdo onen pár skutečně je. A podle serveru Gossip Cop to Aniston rozhodně není. Protože s Pittem nechodí.

Podobné informace se objevují už několik měsíců a různá více či méně důvěryhodná zahraniční média znovu spojují dohromady herce Pitta a s hvězdou seriálu Přátelé.

Hollywoodské hvězdy vstoupily na počátku tisíciletí do manželství, které ovšem vydrželo pouhých pět let. V roce 2005 oznámili rozchod, následně se rozvedli a Pitt se začal objevovat s Angelinou Jolie. 

Ani svazek s ní mu ovšem nevydržel. Angelina v roce 2016 požádala o rozvod, který došel naplnění až letos na jaře. I to vytváří půdu pro spekulace.

Časopis In Touch například před rokem napsal, že herci a bývalí partneři Brad Pitt a Jennifer Aniston měli tajnou svatbu. Mělo jít o zahradní slavnost, na které byli přítomni Pittovy děti a George Clooney.

Magazín své tvrzení opřel o anonymní zdroj a obálku ilustroval fotografií Brada Pitta ve smokingu a Jennifer Aniston v šatech. Ve skutečnosti se ale jednalo o fotomontáž.

Sám mluvčí herečky navíc popřel, že by k nějaké svatbě došlo, a jak Gossip Cop zjistil, George Clooney byl v době, kdy k ní mělo dojít, v Itálii. Nyní ale na tuto smyšlenou zprávu upozornil znovu, s tím, že dodnes nic nenaznačuje, že by k nějaké svatbě došlo.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt