Michael Jackson plakal? Nové informace o jeho vztahu k dětem!

Michael Jackson 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 11:56 | Aktualizováno: 4. září 2019 14:25

Legendární zpěvák Michael Jackson je předmětem zájmu médií i roky po smrti, jelikož by každý rád přišel na kloub tomu, jaký byl doopravdy jeho vztah k dětem. V posledních dnech vyplouvají na povrch další nové informace. Opravdu se král popu při konfrontaci rozplakal?

I deset let po smrti budí osoba Michaela Jacksona velké emoce, na povrch totiž vyplouvají další a další informace o jeho vztahu k dětem. Naposledy šlo o šokující zjištění vyplývající ze vzájemného rozhovoru krále popu s hollywoodským hercem Marlonem Brandem.

Brando měl údajně zpěváka konfrontovat s obviněními ze sexuálního zneužívání dětí, následkem čehož měl Jackson propuknout v pláč. „Myslím, že je možné usuzovat, že má něco společného s dětmi,“ nechal se prý tehdy slyšet herec. Syn Miko Brando, který pro krále popu pracoval, to ovšem popírá.

„Přátelil jsem se s Michaelem Jacksonem 27 let a můj otec ho obdivoval. Nelíbí se mi, že jsou jeho slova překrucována tak, aby to vyznělo, že Michael někomu ubližoval,“ napsal v dopisu do redakce LA Times.

Osoby, které jsou za to zodpovědné, obvinil z laciné snahy o získání vlastního prospěchu a vyzval je k nápravě. „Můj otec by se s Michaelem nepřátelil, pokud by se domníval, že ubližuje dětem,“ konstatuje syn hollywoodského herce Miko.

Současnou hysterii kolem zesnulého Jacksona způsobil kontroverzní dokument HBO Leaving Neverland, v němž se ozvala dvojice údajných obětí sexuálního obtěžování ze strany zpěváka. Snímek rozpoutal velký spor mezi zastánci a odpůrci krále popu, který pokračuje dodnes.

Témata: Michael Jackson Ranč Neverland Leaving Neverland