Kate a Meghan: Tohle jim vyrazilo dech!

Meghan Markle a Kate Middleton 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 10:05

Vévodkyně Kate a Meghan se sňatkem se syny prince Charlese připojily k britské královské rodině, jejíž pravidla, mnohdy nepsaná, jim vyrazila dech. Obě dámy si kupříkladu musely zvyknout na to, že některé věci jsou jim zcela zapovězeny.

Doby, kdy členové britské královské rodiny na každém kroku prokazovali svou nadřazenost, dávno pominuly. Dnes se naopak snaží poddané zbytečně nedráždit, o čemž podle odborníků svědčí i chování vévodkyň Kate a Meghan, které se do rodiny přivdaly v posledních letech.

Podle expertky na etiketu Myky Meierové mají obě dámy před 18. hodinou zapovězeno nošení diamantů, samozřejmě s výjimkou snubních prstenů. Důvod je prostý – vévodkyně nechtějí působit příliš honosně a tím pádem také marnotratně.

„Před šestou večerní uvidíte perly, safíry či ostatní drahokamy,“ řekla Meierová serveru News.com.au. Dodala, že večer a v noci už není nošení diamantů nijak omezeno, ve dne se mu ovšem manželky synů prince Charlese pokud možno vyhýbají.

Někdejší komorník prince Charlese Grant Harrold pak přinesl svůj vlastní pohled na věc. „Čím důležitější událost, tím spíš je uvidíte nosit diamanty. Zvlášť pokud existuje nějaký konkrétní důvod,“ vysvětlil někdejší zaměstnanec královského paláce.

Britský deník The Sun připomíná, že Kate ani Meghan si nepotrpí na drahých špercích. Manželka prince Williama byla spatřena s náušnicemi za pouhých pár stovek korun, vévodkyně ze Sussexu zase nosí cenově dostupné prstýnky.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)