Kate nebo Meghan? Rozhodlo se, KDO JE LEPŠÍ!

Meghan Markle 19

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. září 2019 18:42

Neshody mezi vévodkyněmi Kate a Meghan dnes už nikoho nepřekvapí. Ačkoliv se navenek snaží obě tvářit, že mezi nimi panují vřelé vztahy, podle některých médií to není tak úplně pravda. Kdo z nich má ale navrch?

Vévodkyně Kate Middleton a Meghan Markle jsou tak rozdílné, jak jen to jde. Ukázal to například porod malého Archieho, který Meghan naplánovala úplně opačně, než ho měla Kate.

Byl na jiném místě, proběhl v utajení, syna veřejnost dva dny neviděla, nevěděla jméno, pohlaví, a ani nyní se Archie na veřejnosti neobjevuje. Meghan naopak prohlásila, že lituje Kate za to, jak se musela vystavovat na odiv fanoušků.

Do sporu mezi obě vévodkyně se několikrát vložila i královna Alžběta, která nyní jejich rivalitu rozsekla. Musela totiž zvolit novou patronku Královské fotografické společnosti. A vybrala si Kate!

Mluvčí Kensingtonského paláce uvedl, že vévodkyně z Cambridge se o fotografii zajímá dlouhodobě a její patronát tak bude zdůrazňovat vliv umění a tvořivosti na emoční stránku a psychiku, a to zejména u dětí a mladších. Kate tak zase jednou nad Meghan vyhrála!

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)