Kate a Alžběta: Řeč těla lže? Tady je celá pravda o jejich vztahu!

Kate Middleton a královna Alžběta II. 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 15:43 | Aktualizováno: 4. září 2019 22:07

Královna Alžběta bezpochyby respektuje, koho si její vnuk William vybral za manželku, vévodkyně Kate je navíc velice oblíbenou členkou královské rodiny. Její vztah s panovnicí je ale předmětem nejrůznějších spekulací. Jak si obě dámy rozumějí?

Vévodkyně Kate zapadla do britské královské rodiny, téměř jako by se do ní narodila. Královna Alžběta tuto vlastnost bezpochyby oceňuje, ale jinak si od ženy svého vnuka drží odstup. Podle článku britského serveru Express totiž obě vznešené dámy nemají nikterak intimní vztah.

„Královna moc obdivuje Kate, přesto si nevybudovali intimnější vztah, jelikož nemají moc společného,“ řekla serveru Fabulous Digital královská autorka Ingrid Sewardová. Najít společné téma je pro panovnici a manželku prince Williama prakticky nemožný úkol.

„Logickým poutem s Kate jsou pouze děti, ale já si neumím představit královnu trávit čas debatou o nich. Je to velice ostýchavá dáma,“ vysvětlila expertka s tím, že vévodkyni Kate navíc záleží na tom, aby Alžbětu ničím nenaštvala.

Odbornice na řeč těla Judi Jamesová ale před časem tvrdila něco jiného. Podle toho, co vypozorovala, se královna v přítomnosti Kate chová velice uvolněně a vévodkyně stále více působí jako její společnice, jelikož je jí vlastní panovnici naslouchat. Celou pravdu o jejich vztahu tedy tuší snad jen členové britské královské rodiny.

Témata: Kate Middleton Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)