Královna Alžběta a princ Philip: Tajemství ložnice odhaleno!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 19:19

Královna Alžběta a princ Philip mají společně čtyři děti, tajemství jejich ložnice ovšem zůstávalo dlouho tajemstvím. Jenže jedna příbuzná si nakonec pustila pusu na špacír a všechno prozradila.

Ještě dlouhá léta po nástupu královny Alžběty na britský trůn, byl Buckinghamský palác opředen tajemstvím. Poprvé byl zpřístupněn až v 90. letech minulého století, aby zisk ze vstupného posloužil k opravě zámku Windsor. Tajemství ložnice panovnice ale odhaleno nebylo.

Dnes už královnino lože žádná tajemství neskrývá. Do útrob paláce nechala lidi nahlédnout lady Pamela Hicksová, příbuzná samotného prince Philipa, který je manželem královny Alžběty.

„V Anglii nejvyšší třída vždy dodržuje tradici odděleného spaní… Nechcete totiž, aby vás obtěžovalo chrápání toho druhého nebo jeho kopání kolem sebe,“ prozradila podle webu slovenského deníku Nový Čas.

Intimnostem to ovšem zcela nebrání, o čemž svědčí fakt, že úřadující královský pár má čtyři potomky. „Když se chcete tulit, potom tedy můžete občas ložnici sdílet. Je však příjemné, když si můžete vybrat,“ vysvětlila vážená lady. Nejmladší generace členů královské rodiny už nejspíš něco podobného nedodržuje.

Témata: Královna Alžběta II. Princ Philip královská rodina (gbr)