Ukaž nám chlapa… Dara Rolins představila naráz hned dva!

Dara Rolins 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 15:33

Dara Rolins dlouho odmítla podlehnout tlaku ze strany fanoušků, kteří jí radili, aby si po rozchodu s Rytmusem konečně opatřila nového partnera. Teď ale oblíbená zpěvačka ukázala hned dva pohledné fešáky najednou.

Dara Rolins si od rozchodu s rapperem Rytmusem stále nikoho nenašla, ani se na toto téma nechce moc bavit. Naposledy udělala výjimku v březnu. „Nikdo takový není,“ odpověděla tehdy deníku Nový Čas na dotaz, zdali už má nového chlapa. Zatímco ona sama z toho evidentně moc nervózní není, její fanoušci ano.

„Krásná, ale stále sama… Kdy budeš mít konečně video s pořádným chlapem? Frndy máme všechny… to nás už nudí,“ objevilo se v komentářích pod nejnovějším příspěvkem z dovolené na Blízkém východě.

Pravdou je, že Dara s dcerou Larou v zahraničí pánskou společnost měly. „A tito fešáci nám tu dělají společnost. Sbalili jsme jich už v Praze,“ pochlubila se zpěvačka už o pár dní dříve jejich společnou fotografií.

„Ten po mém pravém boku mi je nablízku už 24 let, jsme právě vypočítali. Začínal jako můj historicky první tanečník a choreograf. A stále spolu píšeme historii. Skuteční přátelé, pravdivé emoce, lidé, kteří zůstávají navždy,“ svěřila se Dara Rolins.

Populární Slovenka naposledy překvapila vyjádřením o konci svého vztahu s Rytmusem. „Teď je to přesně tak, jak to mělo být. On je šťastný, má super ženu, krásné dítě a všechno je zalité sluncem,“ řekla Super.cz.

Témata: Dara Rolins