Freddie Mercury: Masivní kritika Michala Jacksona!

Freddie Mercury 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 14:56 | Aktualizováno: 2. září 2019 15:16

Freddie Mercury a Michael Jackson sice inklinovali každý k trochu jinému hudebnímu žánru, to však neznamená, že si nerozuměli. Frontman Queen nechápal na královi popu pouze jedinou věc. O co přesně šlo?

Až roky po smrti obou zpěváků poznala světlo světa jejich společná píseň There Must Be More To Life Than This. Zatímco Freddie Mercury je dodnes modlou, odkaz Michaela Jacksona dostává v posledních měsících pořádně zabrat. Už v osmdesátých letech se frontman Queen nechal slyšet, že král popu žije podivný život, který mu rozhodně nezávidí.

„Myslím, že je teď pořád doma, nerad chodí ven. Říká, že cokoliv potřebuje, to může mít doma… všechno, co chce, si prostě koupí,“ cituje Mercuryho britský Express. Legendární rockový zpěvák si u sebe nic takového neuměl představit.

„To nejsem já. Nemohl bych takhle žít, unudil bych se k smrti. Každý den musím pryč z domu, nesnáším být v jedné místnosti moc dlouho. Rád se přesouvám,“ nechal se slyšet muž, který byl známý svým bujarým životním stylem.

Pro Jacksonovo chování však měl Mercury vysvětlení. „Hádám, že je to tím, jak mladý začínal. Když se nad tím zamyslím nebo si s ním podívám, říkám si: ‚Je mu 25, mně 37, ale na scéně je skoro stejně dlouho jako já,‛“ konstatoval.

„Pro mě je to trochu děsivé… říkáte si: ‚Někoho, komu je 22 či 25 nebo prostě teprve začíná, bych mohl naučit pár triků.‛ Michaela ne,“ dodal Mercury.

Témata: Freddie Mercury Michael Jackson