Rytmusova Jasmina přestala mlžit: Kryjeme tvář Sanela, protože…

Jasmina Alagič 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 12:55

Rytmus a Jasmina Alagič poznávají, že být nejslavnějším slovenským párem může být poměrně nepříjemné. Po narození syna čelí neustále výzvám, aby ukázali jeho tvář. Novopečená maminka teď konečně řekla, proč to nepřipadá v úvahu.

Rytmusovi a jeho manželce Jasmině v poslední době pořádně tečou nervy. Rapper se nedávno podobně jako ve svých písních vulgárně pustil do lidí, kteří chtěli hvězdnému páru poradit s výchovou malého Sanela, jehož tvář fanoušci vlastně stále ještě neviděli. Kvůli tomu se naštvala pro změnu Jasmina.

„Zdá se Vám, že jsem Vám povinná dávat to, co Vy chcete?“ vyjela na jednu z žen, které se nelíbí, že je na snímcích hlava miminka týlem k objektivu nebo je překryta Rytmusovým nevkusným vodoznakem. Když opadly emoce, rozhodla se Jasmina celou věc vysvětlit s klidem.

„Neukazujeme ho, protože to tak zatím necítíme. Možná to jednou bude jinak, nevím, ale zatím je ještě tak droboučký, že zkrátka jeho tvář není něčím, co bych chtěla mít na svém Instagramu,“ vysvětlila novopečená maminka na sociální síti.

To Rytmus celou záležitost vysvětluje poměrně pragmaticky, o tom, že by se nechtěl synem chlubit zatím nepadlo ani slovo. „Vodoznak je pro nefanoušky, kteří by rádi vydělávali na mých fotkách a dělali si čtenost,“ zaznělo ze strany rappera. Tak jako tak, na změnu přístupu k této věci to zatím rozhodně nevypadá.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)