Otec vévodkyně Meghan je BEZDOMOVEC? Na rovinu přiznal...!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. září 2019 9:19

Vévodkyně Meghan nemá se svou rodinou nejlepší vztahy. Vyjma své matky se prakticky s nikým nevídá. A je prakticky jisté, že jim zasadila velmi hlubokou ránu. Svému otci například nikdy neukáže své dítě! Kdo je ale skutečným viníkem celé situace?

Novopečená maminka vévodkyně Meghan nemá s otcem Thomasem Marklem nejlepší vztahy. Ani to mu ale nezabránilo například v tom, aby své dceři po porodu poslal vzkaz.

"Mám radost, že jsou matka i dítě v pořádku," uvedl podle britského serveru Mirror po porodu hrdý dědeček. Je šťastný, že je jeho krev součástí té královské.

Královský životopisec Duncan Larcombe ale v nedávném dokumentu o Meghan, Harrym a jejich dítěti prozradil, že je pravděpodobné, že Markle své vnouče nikdy na vlastní oči neuvidí! "Neumím si ani představit, že Thomasi Marklemu bude umožněno setkat se se svým vnoučetem," řekl otevřeně expert.

To svědčí o tom, že vztahy v rodině jsou napnuté k prasknutí. A to poměrně dlouhou dobu. Navzdory tomu, že se Thomas snaží získat Meghan zpět, ona o něj nejeví nejmenší zájem. A jak se ukazuje, zazlívá mu věci, které si možná jen nenechala vysvětlit.

Některé se datují do doby před svatbou Meghan s Harrym. Thomas měl tehdy prodat své fotografie tisku, kvůli čemuž se pohádal s princem Harrym. Proč to ale Thomas skutečně udělal?

"Našla mě agentura a tvrdila mi, že jde o dobrý způsob, jak zlepšit můj obraz v očích veřejnosti. Tisk mě totiž prezentoval jako bezdomovce. Byla to chyba, chtěl jsem se omluvit královské rodině, a to veřejně. Meghan a Harry mi ale řekli, že to nemám dělat," přiznak Thomas pro Daily Mail.

Sám se proto rozhodl napsat Jasonovi Knaufovi, tehdejšímu tiskovém mluvčímu. Řekl mu, že se chce omluvit královské rodině a že nikdy nechtěl nikomu ublížit. Jeho omluva se ale nikdy nedostala ven. 

Témata: Thomas Markle Meghan Markle