Jennifer Aniston a přátelé: Vyrazila jim TÍMHLE dech!

Jennifer Aniston 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. září 2019 21:51 | Aktualizováno: 2. září 2019 13:23

Herečka Jennifer Aniston údajně řekla svým přátelům, že se opět dala dohromady se svou bývalou láskou Bradem Pittem. Tvrdí to magazín OK! Australia. Paradoxem je, že jiný magazín tvrdí, že se už před rokem tajně vzali.

Magazín OK! Australia uvedl, že se Jennifer Aniston svěřila svým přátelům s tím, že dala vztahu s Bradem Pittem další šanci. Server Gossip Cop ale tuto spekulací vyvrací s tím, že herečka nic takového nikomu říct nemohla. Jednoduše proto, že to není pravda.

Kolem obou bývalých partnerů se točí už dlouhodobě řada spekulací. Časopis In Touch u dříve uvedl, že se tajně vzali za účasti pouze nejbližší rodiny a přátel. Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, ale zjistil, že za celý rok se nenašel jediný náznak toho, že by svatba proběhla.

Magazín své tvrzení opřel o anonymní zdroj a obálku ilustroval fotografií Brada Pitta ve smokingu a Jennifer Aniston v šatech. Ve skutečnosti se ale jednalo o fotomontáž.

Sám mluvčí herečky navíc popřel, že by k nějaké svatbě došlo, a jak Gossip Cop zjistil, George Clooney byl v době, kdy k ní mělo dojít, v Itálii. Nyní ale na tuto smyšlenou zprávu upozornil znovu, s tím, že dodnes nic nenaznačuje, že by k nějaké svatbě došlo.

Naopak, magazín svou zprávu neopravil ani se neomluvil, namísto toho za šířením falešných informací o tom, že jsou oba herci opět spolu. Napsal dokonce, že spolu čekají dítě, a že se jim narodila holčička.

To vše bylo opět opřeno o anonymní zdroje a zprávu převzala média z celého světa. Na první pohled se tak zdá, že Pitt s Aniston tvoří spokojenou rodinu, Gossip Cop ale vytáhl ten nejsilnější kalibr, ktrým vše vyvrátil

K svatbě totiž nikdy dojít nemohlo, a to z jednoho prostého důvodu. V den, kdy se měl obřad uskutečnit, totiž nebyli Pitt a Aniston stále oficiálně rozvedeni s Angelinou Jolie a Justinem Therouxem.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt