Překrásná Sophia Stallone (21)? Nejstarší dcera "Rockyho" nenechá žádného muže klidným

Sophia Stallone 30

Autor: Jan Novák, stars24.cz

25. prosince 2017 18:04 | Aktualizováno: 26. prosince 2017 5:31

Akčního hrdinu Sylvestera Stalloneho známe v drsných rolích. Málokdo ví, že se mu v soukromí povedly tak překrásné dcery. Prostřední Sistine jsme již představili v jednom z minulých článků. Dnes vám ukážeme nejstarší jednadvacetiletou Sophii.

Sophia se narodila 27. září 1996 v Miami na Floridě.

Jak to u nich v rodině vlastně je s krví?

Sophie, Sistine a nejmladší Scarlett jsou dcerami slavné herecké legendy Sylvestera a Jennifer Flavin, která udělala kariéru v modelingu. Tam začala už v 19 letech, kdy podepsala smlouvu s Elite Modelling Agency. A to ještě před vstupem do TV showbyznysu. Následně si založila kosmetickou společnost Serious Skin Care.Sylvester a Jennifer měli svatbu 17. května 1997. Tedy méně než rok poté, co se narodila dcera Sophia.

Sophia vystudovala univerzitu v Jižní Kalifornii. Nesmírně si váží zdraví, protože se narodila s dírkou v srdci a musela v roce 2012 podstoupit operaci. "Každý den myslím na své srdce," řekla Sophia časopisu Paris Match. "Jím velmi zdravě, a když se unavím více, než je obvyklé, musím být velmi opatrná," řekla před operací v roce 2012. Situace po operaci vypadá dobře a v roce 2016 prohlásila, že se cítí být zcela zdravá. 

Témata: Sophia Rose Stallone Sylvester Stallone