Válka dosáhla vrcholu! Meghan a Harry byli v tichosti ODSTRANĚNI!

Meghan Markle 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. srpna 2019 12:58 | Aktualizováno: 31. srpna 2019 22:19

Neshody mezi Harrym a Meghan s jeho bratrem a jeho ženou dosáhly vrcholu. Charitativní organizace Williama a Kate o nich totiž odstranila veškeré zmínky. A to v naprosté tichosti!

O rozdělení charity se spekulovalo dlouho. The Sun už dříve uvedl, že The Royal Foundation, společná charitativní nadace královských párů ze Sussexu a z Cambridge, se dočká změny. A to takové, že z ní vévodkyně Meghan a princ Harry odstupují a budou se věnovat svým projektům. To se následně oficiálně potvrdilo.

"Uvedli jsme už dříve, že The Royal Foundation přezkoumala své struktury, aby podpořila jejich královské výsosti v budoucích rolích v jejich nových panstvích," uvedl mluvčí společnosti.

Charitu přitom založili právě oba princové a posléze se do ní zapojila jak Kate, tak i Meghan. To ale nyní končí. A podle britských médií nepřekvapivě právě kvůli Meghan. 

Tím to ale neskončilo. Charitativní organizace totiž v tichosti změnila název. Už to není nadace vévody a vévodkyně z Cambridge a vévody a vévodkyně ze Sussexu, ale pouze nadace vévody a vévodkyně z Cambridge.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Princ William Kate Middleton