ŠOK pro Brity! Kate a William se nechali přistihnout při…

Kate a William 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 19:15 | Aktualizováno: 31. srpna 2019 22:10

Princ William a vévodkyně Kate se jednou stanou královským párem, a tak je dobré budovat si u britského lidu dobrou pověst už nyní. Sluší se říct, že zvlášť v posledních týdnech se to vévodovi a vévodkyni z Cambridge náramně daří. Poddaní jsou jen příjemně překvapeni.

Jak už vás stars24.cz informoval, princ William a jeho manželka Kate s celou rodinou dvakrát během týdne cestovali běžným linkovým letem mezi Norwichem a Aberdeenem. Brity jejich jednání šokovalo, a to hned z několika důvodů.

Zaprvé, budoucí královský pár tak potupil prince Harryho a jeho ženu Meghan. Poddaní navíc oceňovali, že Kate a William zbytečně neplýtvají penězi a cestují stejně jako běžní občané. Ovšem osoby, které s nimi byly osobně přítomny na palubě, neskrývaly překvapení.

„Královská rodina seděla úplně vpředu. Po této trase létám stále a netušil jsem, že s námi cestují. Až později jsem si uvědomil, že Kate seděla několik řad přede mnou,“ prozradil jeden ze šokovaných pasažérů portálu MailOnline.

Odborníci už dříve uvedli, že obavy o bezpečnost členů královské rodiny v takovém případě nejsou na místě. Bývalý královnin mluvčí Dickie Arbiter popřel, že by takové cestování představovalo jakékoliv nebezpečí. „Mají ochranku a nikdo neví o tom, že si vybrali zrovna tento let,“ tvrdí.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)