Rytmus a Jasmina si oddechli: Konečně se shodli!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 13:15

Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina vychovávají malého synka Sanela po svém, což však spousta lidí nedokáže unést. Až nyní konečně začíná panovat shoda mezi hvězdným párem a jeho fanoušky.

Rytmus a jeho manželka Jasmina nejspíš neměli ani ponětí, jak je pro celebrity složité vychovávat dítě. Pro jejich motto „chybami se člověk učí“ totiž spousta lidí neměla pochopení, proto se hvězdný slovenský pár stal terčem nevybíravé kritiky. Celá situace dospěla až do bodu, kdy rapperovi došla trpělivost, a tak začal na lidi vulgárně reagovat.

Oba si proto jistě museli oddechnout, že se pod nejnovějším příspěvkem balkánské krásky, v němž kromě svého otce ukázala i autosedačku, konečně dočkali také pozitivních reakcí na výběr pomůcek pro malého Sanela.

„Nejlepší autosedačka, jakou kdy vymysleli, máme jí už 7 měsíců a top,“ reagovala jedna z maminek. „Tady všechny ženy používají tuto autosedačku a strašně si jí pochvalují. Když se musíš přesouvat často autem, je to obrovská pomoc,“ dodala další komentující.

Přesto se našel jeden vtipálek, kterého bavily předchozí kritické komentáře. „Není ta autosedačka špatná na páteř? Možná bych zvolil jinou autosedačku,“ napsal Jasmině, která se ovšem nenechala vyvést z míry. „Jak je libo, vyberte jinou,“ vzkázala moderátorka.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)