Zradí Kate opět zdraví? Napětí v paláci roste!

Kate Middleton 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 10:06

Jednou už vévodkyni Kate zdraví zradilo, když měla poprvé doprovázet svého potomka do školy. Příští týden má manželka prince Williama druhou šanci, do lavic totiž poprvé zamíří princezna Charlotte. Napětí v paláci pochopitelně roste.

Zatímco princ George začne už svůj třetí školní rok, dokonce již zná rozvrh, princezna Charlotte zamíří příští týden do Thomas‘s Battersea School poprvé. Podle zdrojů z okolí královské rodiny se nemůže dočkat chvíle, až usedne do lavice, a pravděpodobně není sama.

Její matka, vévodkyně Kate, se rovněž těší. První školní den nejstaršího potomka totiž musela oželet. V září 2017 ji totiž zradilo zdraví. Právě byla těhotná s princem Louisem a trápily ji nepříjemné těhotenské nevolnosti. George tedy do školy doprovodil pouze princ William.

Buckinghamský palác nyní potvrdil, že první školní den jediné dcerky si Kate ujít nenechá. „Princezna Charlotte v doprovodu vévody a vévodkyně z Cambridge a prince George nastoupí do školy Thomas‘s Battersea ve čtvrtek 5. září,“ oznámil mluvčí paláce.

Kate doufá, že se jí tentokrát nenadálé komplikace obloukem vyhnou. Ráda by totiž nechyběla na fotografiích, které si bezpochyby najdou místo v rodinném albu. Navzdory spekulacím by však vévodkyně neměla být těhotná, a tak vše nasvědčuje tomu, že o velký den jednoho z potomků letos nepřijde.

Témata: Kate Middleton princezna Charlotte Elisabeth Diana Princ William Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) královská rodina (gbr)