Dara Rolins upřímně: Dítě s Rytmusem? Bylo to takhle!

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 10:41

Dara Rolins už tu otázku dobře zná. Chtěla mít dítě s rapperem Rytmusem, o jehož touze po miminku nikdo nepochyboval? Populární zpěvačka lehce poupravila svá předchozí vyjádření a konečně přiznala, jak to bylo doopravdy.

Už pěknou řádku měsíců stále nezadaná Dara Rolins sleduje, jak si její poslední přítel, rapper Rytmus, žije pohádkový život s moderátorkou Jasminou Alagič. A nejspíš se u toho ptá, proč to, čeho se ona nedočkala několik let, šlo s balkánskou kráskou během chvíle. Na mysli máme samozřejmě svatbu a dítě.

Zášť ale oblíbená zpěvačka – minimálně naoko – necítí. „Teď je to přesně tak, jak to mělo být. On je šťastný, má super ženu, krásné dítě a všechno je zalité sluncem,“ nechala se slyšet pro Super.cz s tím, že společné chvíle nevymazala ze sociálních sítí, protože ctí minulost.

Do té se vrátila i při odpovědi na dotaz, zdali si s rapperem přála miminko. „Na začátku jsem s ním dítě mít chtěla,“ přiznala Dara. „Ale je fakt, že v průběhu toho našeho téměř sedmiletého vztahu jsem tak někdy v půlce začala přemýšlet nad tím, že už asi ne,“ dodala vzápětí.

„Ten důvod nebo přelom si přesně nepamatuju, ani se k tomu nechci vracet. Je to prostě život a takhle mi ta myšlenka přišla nejlepší a držela jsem se jí,“ svěřila se serveru. Naštěstí toho Rolins nemusí litovat, jelikož má doma zdravou dceru Lauru z předchozího vztahu s hudebníkem Matějem Homolou.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)