Zoufalá Meghan v koncích! Cos to Kate udělala?!

Kate a Meghan s manželi 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 10:05 | Aktualizováno: 29. srpna 2019 23:46

Vévodkyně Meghan je kvůli sokyni Kate úplně na nervy. Podle zdrojů z okolí královské rodiny se manželce prince Harryho vůbec nezamlouvá, jak jí Britové ženu budoucího krále neustále předhazují. Přerostly spory i do osobní roviny mezi oběma ženami?

O sporech mezi vévodkyněmi Kate a Meghan, ve kterém mají figurovat i jejich manželé, se už napsala spousta řádků, o jejichž pravdivosti se dá přinejmenším polemizovat. Tak jako tak, manželka prince Harryho má svou sokyni pod neustálým drobnohledem. Svědčí o tom následující slova.

„Meghan cítí, že Kate nastavila standard velmi vysoko, a odrazuje ji, že je s Kate britským lidem neustále porovnávána,“ konstatuje zdroj amerického magazínu US Weekly s tím, že vévodkyni to dost demotivuje.

Spekulacím o údajných sporech nahrává i to, že obě vznešené dámy nemají moc společného, stačí jen připomenout, že každá pochází z jiné země. Dlouho je spojoval jen blízký věk. V posledních týdnech naštěstí nalezly i další společné téma.

Jsou jím děti, jelikož Meghan se před třemi měsíci stala maminkou malého Archieho. Právě on pomáhá zlepšit vztah mezi oběma ženami. „Vypadá to, že vztah mezi Kate a Meghan je neustále silnější. Obě jsou ve společnosti té druhé mnohem uvolněnější než v minulosti,“ přiblížil anonymní zdroj.

Obou žen se kvůli spekulacím o sporech zastala i exmanželka prince Andrewa Sarah Fergusonová. „Ženy bývají neustále stavěny do rolí rivalek. Připomíná mi to, jak mě lidé stavěli do podobné role s princeznou Dianou. Podle nich jsme se nemohly vystát, ale tak to vůbec nebylo,“ prozradila před časem magazínu Hello. To možná platí i pro Meghan a Kate.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)