Kate a William se náramně baví: Další potupa pro Harryho a Meghan!

Britští princové William a Harry s manželkami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 16:57

Princ William a jeho žena Kate opět potupili Harryho a jeho manželku Meghan. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu si vysloužili kritiku za drahý a neekologický způsob cestování a jednání Williamovy rodiny jim ještě přitížilo, a to už podruhé.

Princ William a jeho žena Kate se nejspíš náramně baví kritikou, která se snesla na hlavy prince Harryho a jeho manželky Meghan poté, co vévoda a vévodkyně ze Sussexu za pouhých jedenáct dní čtyřikrát využili k cestování soukromý tryskáč. Budoucí královský pár totiž výrazně přispěl k tomu, aby to jejich mladší „kolegové“ schytali od Britů ještě víc.

K cestě na letní sídlo královny, zámek Balmoral, totiž celá pětičlenná rodina Kate a Williama využila ve čtvrtek ráno běžný linkový let za 365 liber (cca 10 400 korun). Aby toho nebylo málo, princ a vévodkyně to v pondělí na zpáteční cestě zopakovali.

Britský deník The Sun je totiž kolem třetí hodiny odpoledne zachytil na letišti ve skotském Aberdeenu, jak nasedají do letadla společnosti Loganair, které následně absolvovalo asi hodinový let do Norwiche. Cena za letenky měla být řádově stejná jako o týden dříve.

Už tehdy to dali experti princi Harrymu a jeho ženě pěkně „sežrat“. „Ten kontrast mezi Williamem a Kate, kteří cestují nízkonákladovkou do Skotska, a Harrym a Meghan, kteří používají soukromý tryskáč, nemůže být větší. Cynik by řekl, že to udělali schválně, s přihlédnutím k historkám, že spolu nevychází,“ rýpnul si královský autor Phil Dampier.

Možná i proto se Harry rozhodl prezentovat jako lidový princ, když s manželkou a synem Archiem zavítal do vesnické hospůdky v hrabství Berkshire. Otázkou je, zdali už není na nápravu pošramocené pověsti pozdě.

Témata: Kate Middleton Princ William Princ Harry Meghan Markle