Angelina Jolie: Poslední záchrana před smrtí? Lidem došla trpělivost!

Angelina Jolie 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2019 11:59 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 22:37

Slavná hollywoodská herečka Angelina Jolie má údajně tak velké problémy s příjmem potravy, že musela být odeslána na léčení. Tvrdí to magazín NW, na jeho slovech ale něco nesedí.

Jolie má mít údajně vleklé zdravotní problémy. Magazín před nedávnem uvedl, že Angelina Jolie natáčí v Novém Mexiku a je zcela ponořena do své práce. Údajně se živí pouze vodou s citronem a projevuje se to na jejím zdravotním stavu.

Jolie také údajně měla být „vyčerpaná a podvyživená“, a zejména nespokojená s tím, že musela chodit na lékařské testy. Na chvíli prý sice začala jíst, pak se ale údajně vrátila ke svým starým zvykům a v hladovění pokračuje.

Lékaři měli Angelině dokonce sdělit, že pokud nezačne jíst, brzy zemře! Hrozí jí prý totiž onemocnění kostí a dokonce i selhání vnitřních orgánů, pokud takhle bude pokračovat. Navíc údajně nutí hladovět i své děti.

Tím to ale údajně neskončilo. Magazín také tvrdí, že Jolie propadla zoufalství a „odmítá jíst, díky čemuž má zatím svou nejnižší váhu.“ Děti herečky jsou údajně zděšené, stejně jako její blízcí přátelé.

Ti se proto údajně rozhodli jednat a zajistili herečce nepřetržitý lékařský dohled. Tým odborníků má zajistit, aby do svého těla pravidelně dostávala dostatek živin. Kromě dietologů má s herečkou spolupracovat také psycholog.

Podle serveru Gossip Cop je to ale celé holý nesmysl. Zdroj z okolí herečky popřel, že by se Jolie musela podrobit léčení, a údajně netrpí ani žádnými poruchami příjmu potravy. Server ostatně už dříve vyvrátil zprávy o tom, že by Jolie měla být díky odporu k jídlu v ohrožení života.

Témata: Angelina Jolie