Rytmus má dost: Sprostě si podal kritiky výchovy Sanela!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 11:18 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 22:37

Lidé, kteří poslouchají jeho hudbu, vědí, že rapper Rytmus nejde pro ostřejší slovo daleko, a tak není divu, že se na sociální síti sprostě pustil do lidí, kterým se nelíbí, jak se s manželkou Jasminou starají o pohodlí malého Sanela. Co přesně měl na srdci?

Rytmus a jeho manželka Jasmina se s výchovou syna Sanela rozhodli popasovat podle hesla „chybami se člověk učí“, ale všichni jejich fanoušci pro to evidentně nemají pochopení. Často diskutovaným tématem na obou profilech se stal způsob nošení malého chlapce, který se spoustě lidí jednoduše nezamlouvá.

„Je úžasné, že malého chcete nosit. Ale zkuste to dělat správně,“ vyzvala je jedna z fanynek. „Myslím, že po pár týdnech se to každý naučí, toto fakt není dobré… Je to jen názor, ale správný názor,“ přisadila si další diskutující.

Populární rapper, který rád přitahuje pozornost, si z toho velkou hlavu nedělá, a tak se na Instagramu pochlubil další fotkou. Tentokrát si ovšem vůbec poprvé vysloužil pochvalu, proto je s podivem, že na komentář reagoval poměrně ostře.

„Top výběr nosítka. Také máme od narození a teď ve dvou letech malého stále výborně využívané. Tak ať se v něm i Vašemu malému líbí,“ vzkázala Rytmusovi jistá Veronika. „P***vina, není dobrý, na Modrém koníkovi (dětský bazar – pozn. red.) mají bio, do kterého se dá i vys**t,“ odvětil jí novopečený otec. Vypadá to, že ho zkrátka žádné cizí názory – ať pozitivní nebo negativní – nezajímají.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič