Princezna Diana: 22 let po smrti odhaleno DALŠÍ hrůzné tajemství!

Princezna Diana (foto: Gegodeju)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2019 9:59 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 22:30

Princezna Diana byla milována veřejností, sama se před ní ale skrývala. Vadila jí neustálá přítomnost fotografů a chtěla proto žít v ústraní! Královský palác se však stal spíše vězením, než domovem!

Lady Diana se v jednom ohledu neliší od svého syna. Podle spisovatele Duncana Larcomba, autora knihy Prince Harry: The Inside Story, na tom byl Harry místy dost špatně. Trpěl osamělostí a často zůstával doma několik měsíců. Byl přitom v jádru společenský člověk. Stejně jako Diana.

"Byly chvíle, kdy Harry musel trávit hodinu po hodině sám ve svém sídle. Nemohl si jako normální člověk zajít po práci na pivo," uvedl dále. "V mnoha ohledech se stal vězněm ve svém vlastním domě a trávil hodiny osamotě sledováním televize," dodal spisovatel.

Tento emotivní obraz prince Harryho v Kensingtonském paláci odráží podle královského životopisce Andrewa Mortona i názor princezny Diany. Morton v dokumentu Harry & Meghan: A Very Modern Romance dodal: "Kensingtonský palác je sídlo, ale někomu může připadat jako vězení. A Diana se cítila jako ve vězení."

Z části za to mohl vztah, který navázala s princem Charlesem. Od počátku nevěděla, nakolik ji skutečně miloval, jak se ale později ukázalo, jeho srdce patřilo někomu jinému. Diana však kvůli němu protrpěla mnohé a za zdmi královského paláce bojovala například s bulimií.

Témata: Lady Diana Lady Diana