Harry a Meghan přišli o tajemství! Seznámil je…

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 21:57

Princ Harry a jeho žena Meghan se seznámili před třemi lety, je proto překvapením, že dosud nikdo spolehlivě nevypátral, kdo dal sympatický královský pár dohromady. Nyní se objevila další zajímavá teorie.

Princ Harry a vévodkyně Meghan loni na jaře vstoupili do svazku manželského po zhruba dva roky trvajícím vztahu, dnes už jsou také rodiči malého Archieho. O svém seznámení ovšem britsko-americký pár dosud prozradil jen to, že jednoho druhému představil jejich společný přítel.

Dosud byla za nejpravděpodobnější považována teorie, že za jejich prvním setkáním stojí Violet von Westenholzová, dlouholetá kamarádka prince. Tvrdí to alespoň britská média, ačkoliv samotný královský pár to nikdy nepotvrdil. Podle serveru Fabulous Digital za tím však může stát někdo úplně jiný.

Britský web tvrdí, že za seznámením Harryho a Meghan má stát Alexander Gilkes, nynější přítel tenistky Marie Šarapovové, která je shodou okolností dlouholetou rivalkou Sereny Williamsové, dobré kamarádky vévodkyně ze Sussexu. Čím server svoje tvrzení podložil?

Vysvětlení je prosté. Gilkesovou manželkou bývala módní návrhářka Misha Nonoo, která je rovněž dobrou kamarádkou Meghan. Harryho pak s Alexanderem pojí přátelství z dob společných studií na škole v Etonu. Pár ze Sussexu však nechává vše při starém a odmítá cokoliv potvrdit.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)