Angelina Jolie na pokraji sil? Překvapivá slova!

Angelina Jolie

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 20:35

Angelina Jolie už zažila lepší časy, vždyť v posledních letech řešila mimo jiné rozvod s hvězdným kolegou Bradem Pittem. Ocitla se ovšem na pokraji sil, jak naznačují některá média? Zazněla překvapivá slova.

Angelina Jolie má za sebou poměrně dost náročné období, až letos kupříkladu definitivně dotáhla táhnoucí se rozvod s kolegou Bradem Pittem, jehož média často spojují s jinou exmanželkou Jennifer Anistonovou. Naopak Angelina je tak zaneprázdněná, že snad na vztahy ani nepomýšlí.

Momentálně pracuje například na jedné „marvelovce“, kde ztvární jednu z hlavních superhrdinek. V rozhovoru nyní naznačila, že by se jí některé superhrdinské vlastnosti hodily. „Jsem jako všichni ostatní. Obzvlášť poslední roky pro mě nebyly jednoduché a necítila jsem se moc silná,“ svěřila se E! News.

Na jiné myšlenky ji během existenciální krize přivedly herecké příležitosti. „Něco na tom ale je, že když jste na dně, musíte na sebe trochu zatlačit,“ vysvětlila Angelina. „Připomíná mi to, že umím být silná,“ dodala hollywoodská hvězda.

Po rozvodu i Jolie – podobně jako její bývalý muž Pitt – čelí nejrůznějším spekulacím. Objevily se třeba nepodložené informace, že herečka hazarduje se zdravím. Děti pak údajně nutila, aby se oblékali do oděvů z druhé ruky a jedli levná jídla. Server Gossip Cop ale všechna tato tvrzení spolehlivě vyvrátil.

Témata: Angelina Jolie