Rytmus a Jasmina to zase schytali: To fakt není dobré!

Jasmina Alagič, Rytmus a jejich syn Sanel 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 14:58

Rytmus a jeho manželka Jasmina čelí v posledních týdnech kritice velice často. Když se vyčerpá jedno téma, objeví se hned další. Nejnověji si fanoušci posvítili na to, jak se manželé Vrbovští starají o malého Sanela.

Jasmina Alagič a rapper Rytmus jsou už pár týdnů rodiči malého synka Sanela, který se narodil na jedné z prestižních bratislavských soukromých klinik. S novou rolí se rozhodli popasovat po svém, tak nějak podle hesla „chybami se člověk učí“. Mnozí fanoušci hvězdného slovenského páru to ovšem nechtějí pochopit.

Svědčí o tom diskuze pod příspěvkem, v němž balkánská kráska během mezinárodního dne psů děkovala za svého čtyřnohého mazlíčka. Od zvířat se ale těžiště debaty rychle strhlo k malému chlapečkovi, kterého Jasmina na přiloženém snímku drží v náruči.

„Chápu, že tenhle příspěvek je o Daphne… Ale jen takové mini doporučení. Najdi si na fb skupinu ‚Nosíme děti‛. Je tam spousta užitečných informací, přehledy nosítek dle věku, rozdíl správného a špatného nošení,“ radí ji Natálie. „Je úžasné, že malého chcete nosit. Ale zkuste to dělat správně,“ dodala.

Podobné komentáře se objevují i u rodinného fota s popiskem „Nejdůležitější lidé“ na Rytmusově profilu. „Jak drží to dítě. OMG,“ děsí se Magdalena. „Myslím, že po pár týdnech se to každý naučí, toto fakt není dobré… Je to jen názor, ale správný názor,“ vyjádřila jistou naději Eva. Zdali budou manželé Vrbovští radám naslouchat, je otázkou.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)