Britové už Meghan nemůžou vystát! Zase utratila miliony!

Meghan Markle a princ Harry 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. srpna 2019 14:00 | Aktualizováno: 27. srpna 2019 16:38

Vévodkyně Meghan se v udržování obliby svých fanoušků příliš nevede. Poté, co rozházela jejich miliony za úpravu sídla Frogmore Cottage, naštvali s princem Harrym veřejnost řečmi o tom, jak mají chránit planetu. Nejnovější zjištění ale Brity opět pořádně zvedlo ze židle!

Vše začalo, když se britský princ Harry v rozhovoru s bioložkou Jane Goodallovou nechal slyšet, kolik by si přál mít dětí. Legendární vědkyně totiž uvedla, že si přeje, aby lidé neměli „příliš mnoho dětí“, aby nezatěžovali životní prostředí a klima. Na to jí Harry podle deníku The Sun skočil do řeči a prohlásil: "Dvě jsou maximum!" Tím ukázal, že ani on nechce planetu Zemi příliš zatěžovat.

Následně s vévodkyní Meghan vyzvali veřejnost, aby ve snaze o záchranu naší planety omezila co nejvíce létání letadlem a tím i spalování fosilních paliv a uhlíkovou stopu. Paradoxem je, že zrovna oni dva jsou jedni z mála Britů, kteří tímto způsobem naší planetě škodí nejvíce.

A právě díky tomu se zvedla velká kritika, která zuřila na sociálních sítích. Kdo by ale nyní čekal, že se nevraživost vůči Harrymu a Meghan uklidní, šeredně by se pletl. 

Britové si totiž našli nový terč. Zjistili, že se Meghan s Harrym nachází na dovolené na Ibize, kde si pronajali luxusní vilu za 120 tisíc eur na týden! A lidé je za takové zbytečné rozhazování peněz ostře kritizují!

Nejen, že mají hotel za zhruba 3 miliony korun, navíc ale na Ibizu opět odletěli soukromým letadlem, které znečišťuje ovzduší. Vévodkyni mnoho lidí označilo za pokryteckou.

Veřejnost jí také nemůže odpustit, že utrácí tisíce eur z královského rozpočtu, do kterého přispívají i Britové. Doslova šok pak vyvolalo zjištění, kde na Ibize bývají.

Nejde totiž o žádný hotel. Pronajali si na týden plážovou vilu se sedmi ložnicemi a posilovnou! Lidé tomu nemohou uvěřit a ptají se, proč potřebují takový zbytečný luxus. Buckinghamský palác to ale odmítá komentovat.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)