Proč Meghan UTEČE Harrymu? Tady je důvod...

Meghan Markle a princ Harry 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. srpna 2019 11:29 | Aktualizováno: 27. srpna 2019 22:34

Vévodkyně Meghan Markle a Princ Harry slaví první výročí své svatby. Není však tajemstvím, že Meghan již jednou vdaná byla. A donedávna nikdo nevěděl, proč její první manželství skončilo. Teď to však prasklo, a jak se ukázalo, podobný osud může hrozit i Harrymu.

Vévodkyně Meghan o svém exmanželovi, hollywoodském producentovi, Trevoru Engelsonovi, příliš nemluví. Svoji se stali v roce 2011 na Jamajce a pouhé 2 roky poté se rozvedli. Poté si vévodkyně našla prince Harryho.

Online magazín Nový Čas s odkazem na dokument stanice 5 s názvem Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood se podíval na to, co je rozdělilo a co ji vehnalo do náruče královské rodiny.

Královská korespondentka Ashley Pierson v dokumentu uvedla, že do vtahu mezi nynější vévodkyní a Trevorem vstoupila Meghanina herecká kariéra.

„Byli spolu sedm let, z toho dva roky svoji. Problémem manželství byla vzdálenost. Hned jak se vzali, dostala Meghan práci v seriálu The Suits a zdržovala se v Torontě, zatím co Trevor byl v Los Angeles. Tento vztah jednoduše nevydržel," prozradila!

Zdálo by se, že Meghan s Harrym nic podobného nehrozí. Přece jen jsou spolu už nějakou dobu a mají dokonce dítě. Ale chyba lávky. Se svým prvním manželem strávila vévodkyně také několik let, a navíc už se objevily náznaky, že by Meghan mohla vzít do zaječích. Sama se otiž nechala slyšet, že jí herectví chybí.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Princ Harry