Princezna Diana 22 let od SMRTI: Bojovala s podivnou závislostí!

Princezna Diana

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. srpna 2019 9:59

Od tragické smrti princezny Diany za několik dní uplyne 22 let. Tragédie dodnes budí rozruch mezi jejími příznivci, přesto se i dnes, po desítkách let, objevují nové informace o miláčkovi davů. S jedním teď přišel jí velmi blízký člověk.

Bývalý šéf ochranky Lady Diany Ken Wharfe v novém dokumentu prozradil dosud neznámé informace o princezně. Jedním z nich je fakt, že navzdory tomu, že byla členkou královské rodiny a mohla si dopřávat pochoutky z celého světa, milovala poměrně obyčejná jídla.

Ráda jedla například hranolky. Na čem ale byla skutečně závislá byly hamburgery, ty doslova milovala. "Zbožňovala je, asi na nich byla závislá," prozradil její někdejší spolupracovník.

Překvapivé je, že si je chodila nakupovat sama. Navzdory tomu, že palácová kuchyň měla k dispozici prakticky vše, Diana ráda chodívala nakupovat do obyčejných supermarketů.

"Ptal jsem se jí, na co jí to je, když má v kuchyni úplně všechno. Ona prostě jen chtěla jít nakupovat," uvedl Ken. 

Podle něj se tímto způsobem dostávala do kontaktu s realitou a neztrácela spojení s běžnými lidmi. To je totiž jedna z věcí, která jí na jejím postavení vadila. Odříznutí od světa obyčejných lidí.

Témata: Lady Diana