Královna Alžběta a vévodkyně Kate: PRAVDA je venku!

Kate Middleton a královna Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 10:07 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 10:37

Královna Alžběta a vévodkyně Kate se znají už nějaký ten pátek, manželka prince Williama se do královské rodiny přiženila v roce 2011. Až nyní však vychází najevo celá pravda o jejich vztahu. Jak spolu obě vznešené dámy vycházejí?

O napjatých vztazích mezi některými členy britské královské rodiny se často a horlivě spekuluje, co se děje za zavřenými dveřmi, ale nikdo neví. Záběry královny Alžběty a vévodkyně Kate na zadním sedadle automobilu, který je vezl na bohoslužbu na zámku Balmoral, ale prozradily celou pravdu o jejich vztahu.

Server Fabulous Digital oslovil expertku na řeč těla Judi Jamesovou, která na rovinu řekla, jak to mezi panovnicí a manželkou jejího vnuka je. S ohledem na kritiku a údajné skandály dalších členů rodiny není dle odbornice překvapením, že královnina řeč těla naznačuje, že se v přítomnosti Kate cítí uvolněně.

„Zářící úsměv Kate prozrazuje, že ona sama je ve společnosti královny stejně šťastná,“ uvedla pro Fabulous Digital Jamesová, která na manželce prince Williama také oceňuje, že se svým chováním snaží o to, aby Alžbětu v žádném případě nezastínila.

„Kate stále víc působí jako společnice královny. Je jí vlastní aktivně naslouchat a očima se ujišťovat, že je královna šťastná a spokojená,“ konstatuje expertka a dodává, že vévodkyni se daří vyhýbat chování, na které je panovnice alergická.

Dokonce i princ Harry přitom přiznal, že v přítomnosti královny se necítí vždy úplně komfortně. V dokumentu televize ITV se nechal slyšet, že i on panikaří, když ji potká. „Když náhodou narazíte na královnu, nepanikařte. Vím, že budete. My všichni to děláme,“ říkal na záběrech školákům na chodbě Buckinghamského paláce.

Témata: Královna Alžběta II. Kate Middleton královská rodina (gbr)