Harry a Meghan rozhazují peníze: Za sociální sítě dali…

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 10:06

Princ Harry a vévodkyně Meghan rozhodně nemají hluboko do kapsy, i proto se po vlně kritiky rozhodli pořádně osvěžit tým svých spolupracovníků. Kromě sekretářky najímají i dalšího odborníka, který má pomoci zlepšit pošramocenou pověst.

Princ Harry s manželkou Meghan mají v posledních dnech z ostudy kabát. Princ William a jeho žena Kate jim udělili lekci, když na Balmoral odcestovali běžným linkovým letem, zatímco pár ze Sussexu využil čtyřikrát za pouhých 11 dní služeb soukromého tryskáče. I proto už činí první kroky, aby si napravili pošramocenou pověst.

Najali si novou osobní sekretářku Fionu Mcilwhamovou, která má mít na starosti koordinací oficiálního programu, supervizi podřízených a korespondenci. Zdaleka přitom nemá jít o jediného nováčka v týmu kolem vévody a vévodkyně.

Harry a Meghan totiž nově zaměstnávají experta na digitální komunikaci s ročním platem 30 tisíc liber (854 tisíc korun). Šestadvacetiletý David Watkins bude mít na starosti účty na sociálních sítích. Instagramový profil SussexRoyal sleduje 9,3 milionu lidí, čímž pár šlape na paty Williamovi a Kate, kteří mají o 600 tisíc sledujících více.

„Harry a Meghan si chtějí podmanit svět a hodlají toho dosáhnout díky sociálním sítím. David je perfektní osoba, která jim pomůže k tomuto cíli,“ tvrdí zdroj serveru Fabulous Digital. Zatímco Kate a William se o tým spravující sociální sítě dělí s Buckinghamským palácem, Watkins bude pracovat pouze pro vévodu a vévodkyni ze Sussexu.

Jde o jasnou reakci na nejnovější kritiku páru ze strany expertů. Kupříkladu Duncan Larcombe podle britského deníku The Sun prohlásil, že Harry a Meghan kráčejí od jedné PR katastrofy k druhé. I tomu by měli noví zaměstnanci zabránit.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)